• +36 30 569 0128
  • lmaonlinenyh@gmail.com
  • Hétfőtől - Péntekig: 9:00 - 16:00

Maya 3d Képzés kezdőknek

5

Leckék

1

Videók

Kezdő

Belépési szint

1:30 óra

Tartalom

Magyar

Nyelv

Áttekintés

Autodesk Maya – A 3D modellezés alapjai

Ha valaha gondolkoztál azon, hogyan készülnek a számítógépes játékok modelljei, miként készülnek el az animációs filmek karakterei, tárgyai, akkor jó helyen jársz.

Képzésünkön az egyik legnépszerűbb programban sajátíthatod el a 3D modellezés alapjait, amely tökéletes kiindulópontot jelent a későbbi, akár autodidakta módon történő fejlődésed során is. Az itt megszerzett tudással felvértezve nem érzed majd zavarban magad egy-egy művelet elvégzésekor, vagy szakszó hallatán.

Emellett a 3D-s grafika kreativitásra sarkall, a feladatok megoldásához vezető út logikai műveleteket igényel, így fejleszti a problémamegoldást is, miközben egy időtálló értékkel gazdagítja a résztvevőket.

Jelentkezésed szeretettel várjuk!

A tanfolyamon való részvétel feltételei: felhasználói szintű számítógép-kezelői ismeret, valamint a Maya szoftver megléte. Az online képzés gördülékenysége miatt mikrofon (kamera nem szükséges). Több monitor nagy segítséget jelent, de nem előfeltétel.

A KURZUS SORÁN A KÖVETKEZŐKET SAJÁTÍTHATJA EL:

  • a 3D világának alapfogalmait, működési elveit
  • a poligonos modellezés folyamatát
  • a NURBS modellezés sajátosságait
  • a modellezést segítő egyéb eszközöket, pl. deformereket.
Videó lejátszása

Miről is lesz szó a tanfolyamon

A navigáció, kezelőfelület, a manipulátorok és a node működésének megismerése.

A poligonos modellezés alapfogalmainak megismerése. Poligonszerkesztő eszközök és a Modelling Toolkit használatának elsajátítása, modellezés deformerekkel. A poligonos modellezés gyakorlása különböző modellek elkészítésén keresztül.

A NURBS modellezés alapjai, NURBS görbék és felületek létrehozásának módszerei. NURBS felületek szerkesztése, egy NURBS modell elkészítése.

A modellezés gyakorlása komplex modell elkészítésén keresztül.

JElentkezz tanfolyamomra

Sziasztok!

Végső Szabolcs vagyok , több éve képzek diákokat 3d modellezésre, ha jelentkezel hozzám az alapfogalmaktól kiindulva tanulhatod meg a 3D-s tér objektumainak felépítését és létrehozását.

Ha szeretnél jelentkezni

Ha szeretnél eljutni ERRE A SZINTRE

Tekintsd meg munkáimat